verschillende soorten websites

Verschillende soorten websites

2 juli 2021

In de afgelopen maand heb ik ervaren hoe leuk het is om een aantal verschillende soorten websites te bouwen. Dat geeft een hele andere dynamiek aan mijn werk. Was inspirerend om te merken.

De eerste was een one-pager voor Marjolein Nijst van Visualeine. Zij is visual designer en zet kort gezegd taal om in beeld. Ze wilde graag een website om mensen die wat van haar werk willen zien naar door te kunnen verwijzen.  Zij heeft het design en de visuals aangeleverd en ik heb de site gebouwd. Omdat we allebei beelddenkers zijn hadden we algauw een klik en hebben we fijn samengewerkt. Van harte aanbevolen!

visualeine

De tweede website was voor Stefan de Haan van H-metalworks. Voor hem heb ik al eerder een website gebouwd. Dit keer kwam hij met het idee voor een one product website. Hij wilde een website om een RVS buitenhaard te verkopen. Op de site moest de klant worden ‘verleid’ d.m.v. foto’s en tekst om de buitenhaard te gaan kopen. Met behulp van de input van Stefan heb ik de site gebouwd en is het nu mogelijk dit product te kopen en te betalen met Ideal of bij afhalen. Neem gerust een kijkje!

rvsbuitenhaard

Hiernaast mocht ik ook een website bouwen voor Gerlanda Dirksen van Talent2learn. Deze website was een stuk uitgebreider met name door het aanbod van de verschillende onderdelen zoals Deep Democracy,  loopbaanbegeleiding en teambegeleiding. Het was even zoeken naar de juiste look & feel en ook naar de balans tussen afbeeldingen en tekst. Gerlanda heeft zoveel meer te vertellen dan nu op de website staat! Dus wil je meer weten maak dan een afspraak met haar!

Op deze site staan ook een 5-tal SEO pagina’s geschreven door 2vanhorssen.com. Sinds begin dit jaar werk ik met hen samen omdat het steeds belangrijker wordt om goed vindbaar te zijn en bezoekers naar je website te trekken.

talent2learn