Pakketten.

Kies het betaalbare website pakket dat het beste bij je past.

Betaalbare website

Hieronder is te zien welke betaalbare website pakketten er zijn en wat je krijgt voor die prijs.

Welke pakket je nodig hebt hangt af van je wensen.

Trek je genoeg klanten aan via andere kanalen en heb je alleen een website nodig om bijvoorbeeld gemakkelijk informatie te kunnen delen, dan is het pakket Professionele website voldoende. Is het belangrijk voor je om d.m.v. een website online gevonden te worden omdat je vooral via dat kanaal klanten wilt aantrekken, kies dan voor het pakket Website + SEO. Dit laatste pakket bied ik aan in samenwerking met 2Vanhorssen.com. Zij verzorgen o.a. de zoekwoordenanalyse en de SEO teksten.

Het is ook mogelijk een logo te laten maken voor je (nieuwe) website in samenwerking met TU-Design. Wij bieden samen een combipakket aan voor een aantrekkelijke prijs. Ook op zoek naar een huisstijl of opmaak van drukwerk? Ook dan kan TU-Design je van dienst zijn.

Het aanvragen van het betaalbare website pakket en de daarop volgende (online) afspraak zijn gratis en geheel vrijblijvend.

 • Professionele website
  € 399
  (excl btw)
  Een professionele website
  Eenvoudig beheersysteem
  (Wordpress)
  1-6 pagina’s
  Professioneel design.
  100% responsive
  social media koppelingen
  Favicon
  Google maps kaartje
  Contactformulier
 • Website + SEO
  € 1299
  (excl btw)
  Website + zoekwoordenanalyse,
  5 SEO teksten en meer
  Alle onderdelen professionele website
  Zoekwoordenanalyse
  door 2Vanhorssen.com *
  5 Gecertificeerde SEO teksten
  door 2Vanhorssen.com *
  Zoekmachine vriendelijke URL’s ( SEF URL’s)
  Instellen meta-data
  Sitemap en kruimelpad
  Instellen Google Mijn bedrijf
  Website optimaliseren
  Mobile search en Desktop search
 • Website + Logo
  € 799
  (excl btw)
  Professionele website + logo
  Alle onderdelen professionele website
  Logo (2 concepten)
  door TU-Design **
  Onbeperkte revisierondes (logo)
  door TU-Design **
  Extra modules mogelijk

* 2VanHorssen.com is verantwoordelijk voor de zoekwoordenanalyse/SEO teksten

** TU-Design is verantwoordelijk voor het logo-ontwerp

Wil je een pakket op maat of heb je speciale wensen neem dan even contact met mij op zodat ik een offerte voor je kan opstellen.

Extra modules

Het is mogelijk je website, nu of later, uit te breiden met extra modules. Voorbeelden van extra modules zijn: webshop, meertaligheid, whatapp knop etc.. De prijs voor deze extra modules vind je hieronder.

Uitbreiding

Websitekoers kan je bestaande website uitbreiden met bijvoorbeeld een extra (landings)pagina of module. Wil je later veranderingen laten uitvoeren aan je design op een website die of door mij of door iemand anders is gebouwd? Zie hieronder de tarieven.

Tip: Neem een strippenkaart!

Hosting en domeinnaam

Nadat je een website hebt laten maken, heb je een domeinnaam en webruimte nodig om deze online te kunnen zetten. Een domeinnaam kost € 8,99 (jaarlijks). Verder bied ik een LiteSpeed hosting pakket (incl. gratis SSL-certifaat) aan vanaf € 60,00 (jaarlijks). Afhankelijk van de grote van je website, aantal bezoekers of extra functionaliteiten (zoals bijvoorbeeld een webshop) heb je mogelijk meer rekenkracht nodig. Dan zijn de kosten hoger. Bekijk de mogelijkheden

Strippenkaart

Even snel een nieuwe pagina aanmaken, een tekst vervangen of een nieuwe foto plaatsen? Soms is het gewoon gemakkelijk om dat uit te besteden in plaats van urenlang te zoeken naar hoe iets uitgevoerd moet worden. Daarvoor heeft Websitekoers de strippenkaart ontwikkeld. Hiermee krijg je korting op mijn uurtarief van 37,50 euro (excl btw). Al het werk wordt jou uit handen genomen en jij hebt er geen omkijken meer naar.

Hoe het werkt?

Na aanschaf betaal jij eenmalig een prePaid bedrag. Wil jij een wijziging laten doorvoeren dan stuur jij een e-mail naar mij. Deze wordt vervolgens professioneel uitgevoerd. De gewerkte uren/minuten worden van jouw tegoed afgetrokken. Een overzicht van het resterende tegoed kun jij bekijken via jouw website.

 • Small
  € 135
  (excl btw)
  4 uren
  2 jaar geldig
 • Medium
  € 260
  (excl btw)
  8 uren
  2 jaar geldig
 • Large
  € 380
  (excl btw)
  12 uren
  2 jaar geldig