websitekoers

Tijd, aandacht en een goede samenwerking

15 juli 2019

Het bouwen van een website kost tijd, aandacht en een goede samenwerking tussen de betrokken partijen. Bij het bouwen van de website voor Mangotree Verzekeringen was dat niet anders. Van beide kanten is er veel tijd en aandacht in gestoken en de samenwerking verliep prettig. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de nieuwe website, die afgelopen week is gelanceerd, er top uitziet. Een mooie prestatie!

Wat Mangotree Verzekeringen doet?
Zelf zeggen ze het zo:

‘Een toenemend aantal mensen missen het persoonlijk advies bij het online afsluiten van hun verzekeringen. Terwijl online verzekeringen niet goedkoper zijn. Ze blijven zitten met vragen, als “heb ik nu de juiste dekking?” Of “heb ik iemand die mij bijstaat bij schade?”

Wij van Mangotree verzekeringen pakken het anders aan. In plaats van een online invulschema, geeft een Mangotree tussenpersoon advies op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie.’

Geïnteresseerd?
Neem een kijkje op de website www.mangotree-verzekeringen.nl en vraag bijvoorbeeld een gratis adviesgesprek aan. Tot 1 augustus krijg je 15% korting op hun verzekeringen! Staat de verzekering die jij nodig hebt er niet bij? Neem dan toch contact met hen op want dit betekent namelijk niet dat ze je niet kunnen helpen. De website wordt nog verder doorontwikkeld waarbij er o.a. meer verzekeringen op de site te zien zullen zijn.

Websitekoers wenst Mangotree Verzekeringen veel succes!