websitekoers

Laatste wijzigingen websites met verrassing

8 oktober 2019

Vandaag had ik een afspraak met Maayke Harmsen. Zij is loopbaanadviseur en wilde graag een nieuwe website. Daarnaast is zij lid van de LoopbaanAdviesGroep. Ook zij hadden een andere website nodig.

Nu was Maayke in dit proces deels proefkonijn. Sinds kort maak ik bij het bouwen van websites namelijk gebruik van een tool (WP Feedback) waarmee er heel gericht opmerkingen /wijzigingen kunnen worden doorgegeven op de website. Deze tool werkt erg prettig en is gemakkelijk te gebruiken. Maayke beaamde dat en heeft er ook gebruik van gemaakt, maar ze gaf ook aan dat als ze veel wijzigingen had ze die toch liever per mail doorgaf. Misschien een kwestie van wennen? Verschillende leden van de LoopbaanAdviesGroep hebben zo in elk geval ook hun aanpassingen kunnen doorgeven.

Vanochtend had ik, zoals gezegd, een afspraak met Maayke om de websites nog even door te lopen en de puntjes op de i te zetten. Tot mijn verrassing stond ze met een bos bloemen voor de deur omdat zij en de leden van de LoopbaanAdviesGroep zo blij waren met het resultaat van de websites en mijn inspanningen/service daarbij. En dat terwijl de websites nog helemaal niet live staan.  Hoe leuk is dat!

Heel erg bedankt Maayke Harmsen en de andere leden van de LoopbaanAdviesGroep voor deze verrassing.